5 jaar garantie & de beste montage

Rechtstreeks van de leverancier

Alleen A merken & scherpe prijzen

Al 15 jaar uw specialist in de regio

Originele producten, geen imitatie

Groot geworden door klein te blijven

Home » Producten

Zonwering Producten

Op deze pagina vindt u alle zonwering producten die worden geleverd door Roel Huisintveld. Hier kunt u tevens navigeren naar de individuele producten door te klikken op de afbeeldingen of door gebruik te maken van de links in de tekst. Indicatieprijzen mogen altijd via de mail worden opgevraagd of vraag een offerte aan.

Solar rolluiken hebben een op de kast gemonteerd zonnepaneel dat zonkracht omzet in zonne-energie. Dit betreft 100% van de energietoevoer van de motor.

Solar rolluiken - Roel Huisintveld

Door de bekroonde ritstechniek i.c.m. de unieke samenstelling van het screendoek kunt u in zowel de zomer als winter rekenen op een isolerende werking.

Een aluminium rolluik kent vele eigenschappen waarmee u uw voordeel doet. Een rolluik beveiligt uw bezit, biedt privacy, rust & isoleert uw woning.

Onze ritsscreens beschikken over alle voordelen die ritsgeleide zonwering met zich meebrengt. Het weert niet alleen licht, maar ook warmte en insecten.

Optimaal genieten van de zonnige maanden op uw terras? Terrasschermen zorgen dat u op een schaduwrijke manier, heerlijk kunt genieten van de frisse buitenlucht en het uitzicht op uw prachtige tuin.

Uitvalschermen; een van de eerste zonwering producten op de markt. Markisolettes; een moderne doorvertaling. Markiezen; de nostalgische tegenhanger. Samen zijn het populaire vormen van gevelzonwering.

Door de gevelmontage vergroot u uw woonoppervlak met een stukje buiten. Een extra kamer die u naar wens kunt creëren. Daarnaast biedt het de nodige sfeer en bescherming.

Door de enorme vraag naar insectenwering naast de zonwering hebben we het Horrenhuis Bemmel opgestart. We zullen in plaats van een bij-artikel nu actiever op de markt in de regio verschijnen.

Overtuigd van de hoge kwaliteit zonwering montage & service van Roel Huisintveld?